Sunday, April 17, 2011

Blog berpada-pada...

Assalamualaikum....

hi korang...
Just nak update simple entry untuk pagi ni.... 
sekarang makin ramai yang menulis blog... 
dan ada yang blog berbayar ada yang tidak... 
mana yang berbayar tu contohnya daftar kat nuffnang ke, mula-mula la nak mencari pembaca..... 
makin ramai yang singgah blog, makin masyuk la dia...
kalau memang ramai yang nak baca blog kerana blog dia memang best, its ok la.. 
boleh diterima akal.. tapi kalau blog dia, mencaci, mengutuk orang lain, 
yang tu tak boleh nak di terima dek akal la...
kenapa mesti nak burukkan orang lain, semata-mata untuk kepentingan diri sendiri??
nak up traffic???
jangan la buat perangai tak elok macam tu.. matangkan lah diri anda..
kalau tak suka simpan la dalam hati... kalau nak menegur sekali pun, guna la cara lain, sent email kat dia ke, ape ke.. jangan la terus gi booo, terus tulis yang bukan-bukan then dapat komen-komen yang teruk-teruk... tak elok la macam tu..
nak menulis blog biarlah ikhlas.... jangan kerana kepentingan diri sendiri ok!


9 comments:

cik bihah said...

ramai yg buat cmtue.. tp sbrnye boleh je inbox kat fb ke email ke discus elok2 masalah apa..

kaizen said...

kalo org bg pandangan pon kena kutok gak kak....

chenta nana said...

cik bihah @ tu la.... kalau buat mcm tu ok lagi.. jangan la nak aibkan orang..

kaizen@ kalau takut kene kutuk, jangan bagi pandangan secara terbuka dik.... pm je kat dia tu... lagi better

Dea said...

yup, sokong chenta nana..:)

kaizen said...

sy bg pandangan terbuka tp ade yg terase...huhuhu

oranglidi said...

huhuhu.. btui2.. ad blogr jadikan blog tmpat kutuk bloger laen. kalo blog dia byk org baca mmg dpt influence org len.

sherah said...

kak nana.kazen saye nadhirah tu, dia dah bersalin taw erm hari ape tahhehe baby boy :)

NikiSa IzAS said...

btul tu dear..saya pun xsuka org yg buat blog utk ngutuk org lain:)

Mrs Fazlee said...

tu ah ramai yg selamba je ngutuk blogger lain. PHD kot~~