Monday, April 4, 2011

Hari-hari ku di wad..

Assalamualaikum...

Hi korang... Hari ni hari ke 4 nana bermalam di wad... 
Adik nana pun dah makin ok Niat dihati ni, nak je upload gambo adik... 
Nana sempat la snap 2,3 keping gambar adik dan sent kat tunang nana, 
Seram dia tengok.. Hahaha..
Bila dah 3 malam duk kat wad ni, nana dah mula selsema. 
Bukan sebab antibodi lemah or apa... 
Sebab ibu bapak aircond ada bawah kepala je ni.. 
Mana tak beku nana ni ha.. 
Dah la lupa bawak selimut, nana siap bungkus badan dengan sejadah lagi.. 
SubhanaLlah..memang sejuk tersangat amat... 
Kalau bab makan plak, takde la sangat masalah.. 
Cuma cafe agak jauh la dari wad... 
Berpeluh jugak la nak ke sampai cafe tu. 
Then harga agak mahal sebab one and only cafe.. 
So, diorang boleh mark up Harga sesuka hati diorang la kan.. 
Bihun sup kosong letak sawi 2 3 helai dengan 2,3 potongan nipis ayam, dah rm2.50
Boleh meninggal harga nya...tapi nak tak nak, orang beli jugak... 
Pak guard pulak boleh tahan kurang ajar la.. 
Dia boleh tenking nana dengan mak nana suruh keluar dr wad.. 
Katanya tak boleh jaga 2 orang 
Padahal my mom rest kejap je sementara adik nana dalam dewan bedah. 
Suka hati dia jek sound2 orang tua..
Takde adab betul. Haih...macam2 hal berlaku.. Tapi so far ok la... 
Doakan adik nana cepat keluar wad dan sembuh cepat ya ;) 

P/s: update guna bb, maaf kalau ada typo.. Tulisan kecik bebeno..

1 comment:

Deeba Debab said...

semoga adik kak nana sihat. insyaallah. amin ~