Tuesday, March 29, 2011

Make up Artist oooo Make up Artist

Assalamualaikum...

Hi korang... 
Entry hari ni cam best je kan... bagi perempuan la.. iaitu Make Up Artist...
ye la., kalau bagi orang yang tak biasa make up, habis la ,muka korang kena tempek-tempek bedak, capuk teruss muka.. dah macam tepung gomak... nak??
Ok-ok, berbalik pada topik yang nana nak cecite.. cecite ni kan..
. nana just nak list yang nana tahu je la ye...
kalau nak list semua MUA yang ada, tak habis la tulis blog ni haa...

Calon-calonya adalah :

Gee Cantik
019-6456564  
Liza assistant Saidatul Nisa 
019-209 4564

Saidatul Nisa  
019- 312 8246
(kak sai  terbaik make up tang mataa..)
017-2030 635
012-276 3600

  Tiar Zainal
013-628 4835

012-272 3975
(nana suka cara dia make up) 

  Sue Cantik
019-274 2974 
013-770 2739
(ramai jugak kawan nana hire aween ni) 

Dek Lin
012-910.96.94
 
Fatin 
casper5610@yahoo.com
( i kenal si fatin ni.. mua untuk astro)

So, bagi yang nak kawen tapi tak book lagi MUA, sila buat sekarang coz kalau dah diorang fully booked, terganga la korang ye... make up sendiri la jawabnye....

tapi kalau semua MUA dah penuh kan..nana tahu
 hah!! amek ko... make up maria elena lagik... ;p


2 comments:

storyfromme said...

saya nak kena make up jugak :)

DeeBa_DeBaB said...

wow make up maria elena tuu. terbaik lah ~