Sunday, March 20, 2011

Lelaki Gila Seks

Assalamualaikum... 
 
Pernahkah korang kene gangguan seksual??
contohnya kene raba?? terima panggilan yang lucah??
tengah chat kat ym or msn or mana2 je la tetiba ada lelaki yang buzz??
Actually mana-mana je kita perempuan ni akan terdedah dengan gangguan tu semua...
tak mustahil kat office, kat sekolah, kat tempat awam or mana-mana je...

ok.. nana bagi dua contoh la yang mana biasa la kita dengar 

Bagi yang suka Chat kat YM, Msn, Skype or mana-mana la (coz nana kurang suka chatting)
mungkin korang pernah terkena dan pernah kena gangguan masa chatting. 
Then tetiba ada tetiba buzz.. nak kenal then makin lama makin merebak topik percakapan sampai ke dalam selimut.. i mean merepek-repek la kan.. 

Cara nak atasi : BLOCK kan aja si polan itu. for sure dia takkan boleh nak search kat mana2 tempat chat lagi..

Bagi yang kerja lewat malam or selalu balik sorang-sorang takde teman. tengah-tengah jalan tetiba ada si polan datang menghampiri.. cuba nak buat sesuatu... Jangan Panik....

Cara nak Atasi: Tarik nafas dalam2.. kumpul tenaga then duss.. duss ( sound effect) Sepak atau tumbuk bahagian di bawah tubuhnya.. Ini adalah satu daripada bahagian yang paling sensitif pada tubuh lelaki. Sepak kuat-kuat sampai dia tak da zuriat.Korang pun tahu apa kan??? kan..??

itu hanya sebahagian.. tak sampai suku pun contoh dari topik ni.. coz kalau nak hurai memang takkan habis.. terlalu banyak laa.. apa yang boleh kita buat, jaga la permakaian kita, jangan la pakai terjojol sana, terkeluar sini.. lebih selamat jika kita menutupnya, tak de yang terliur kan...

p/s: Kalo ada yang nak ADD guna nama suamisepi, hubbynotty,  lonelyDADDY dan macam2 lagi yang tak sesuai di baca oleh otak2 suci macam korang, jangan la approvek.. :)

6 comments:

cik ratu said...

menakotkan je bila jadi kes macam tu.
tapi memang x mustahil pon kn?
perempuan kene bijak atasi masalah macam tu.
sesapa yg ternampak ada kes2 gangguan seksual, sama2 la bantu.
kalau ramai yg prihatin, 'org gila' x kan berani bertindak.
:)

SweetSyaza said...

how about dekat ofis?kita kalo iktkan hmpir2 nk terkena...

storyfromme said...

tak pernah lagi kena gangguan dari laki gile seks ni tapi pernah tengok bangla kacau perempuan.rase nak lempang je bangla tu tapi die lagi besar.takut pulak.

chenta nana said...

cik ratu @ betul tu... seram kan kalau dapat gangguan macam tu...

syaza@ opis tu biasanya macam yang nak pegang2, raba2 camtu.. bagitahu jek kat bos.. itu yang terbaik...

storyfromme@ mmg sangat2 geram kan... bangla memang kejam... diorang suka la kacau org2 kita ni..

Teenager Housemaid said...

dulu pernah la..tapi tak pernah layan...

*your blog nicer than me,* arha~

cik ratu said...

aah, seram la.
kalau kite nampak, kite jerit ramai2.
baru la 'org gila' takut.
x pon tangkap je terus.
hihi.

salam ikhlas,
cik ratu.