Wednesday, March 2, 2011

Kembar Masuk harian Metro

 Assalamualaikum....

Alhamdulillah... boleh jugak update blog hari ni... actually tak tahu nak update ape kan.. kebuntuan melanda... ayatku sangat skema ok...
Ok, korang baca tak suratkhabar semalam???
Harian metro????
kalau tak sempat baca, meh nana nak story mory sikit...
Actually abang nana masuk harian metro ruangan hati... 
al-kisah nya tentang perasaan nak menjada anak kembar ni... ye!! abang saya ada anak kembar.... Lelaki...
Mohd Azhar Dan mohd Azfar

 Ni cover cerita tu...

ha.. ni la anak saudara nana... azfar dan azhar....
ni gambar diorang


Bila nana call abang nana, cakap ada muka diorang, cepat-cepat diorang pergi beli paper... ooo.. kantoi...kalau tak cakap, tak baca paper la korang ek???? hahahaha
Famos amos la abang aku ni...ececece... terus nak framekan gambo tu kan... hahaha
okiey la.. semoga korang dapat anak kembar yang perempuan pulak ek.. :p

p/s: nana pun nak anak kembar jugak bole?? tapi nak girls la.. hehehe...

1 comment:

cik ratu said...

saudara la ni?
cik ratu ada baca ritu.
bertuah die dapat anak kembar.
sekali mengandung je.
terus dapat 2.
:)