Sunday, March 27, 2011

Bercanda di KFC

 Assalamualaikum...

hi korang.. update blog lagik dan lagi...Actually khamis lepas, rezeki nana tersangat murah.... Ada budak office nana nak belanja makan.. wah... mentang-mentang la musim bunga a.k.a Gaji dah kan hari khamis....
Nana, Kak sally, kak wati, kak cda, abang mie dan selaku kontraktor abang wan, 
( terasa aku la yang paling muda)pergi la ke KFC di kemaman...nak mencari parking nye bukan main susah.. subhanallah... satu jam cari parking sahaja...Dah la hujan, dah la nana pakai baju yang dwi warna tu.. senang nampak kalau hujan.. hais... memang berjihad betul la kami nak ke KFC ni haaa..
 
geng bas sekolah...

ni yang nana punyaa.. :)
Kak lia & kak Watie
Lat-last baru la ada gambo nana... tu pun guna polaroid... mencik bila jadi tukang amek gambo ni sebab takkan ade dalam gambo....

p/s: semoga tuhan murahkan lagi rezeki abang wan selaku tukang belanja kami :p

3 comments:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

lama tak makan KFC...
ingat nak makan time lunch,tp skt gigi pulak.

storyfromme said...

lapar la pulak bila tengok gambar KFC tu :(

neeza said...

jeles nyerrrr....huhuhu..nak jugak...