Wednesday, February 23, 2011

Lelaki dan diari....

Assalamualaikum...

omg..actually tak tahu nak tulis macam mana... 
korang pernah baca diari lelaki tak???
bukan lagu pretty ugly tu tau.. yang real punya diari???
hahaha... okiey.. nak dijadikan cerita.... 
before nana dan incik tunang ke bandung, kami tulis
semua pesanan-pesanan orang dalam incik tunang punya diari.. 
ye la kan.. takut terlupa nak beli kalau tak tulis. maklumla nana ngan incik tunang ni nyanyuk sikit..
bukan sikit la tapi banyak...
then after kami balik dari bandung, nana lupa nak pulangkan balik diari tu kat dia...
coz nana ingat diari tu macam memo biasa je la kan...
nak dijadikan cerita... tadi masa nana duk belek-belek diari tu,
nak tengok ape yang kami tulis, ape yang conteng-conteng( sebab bosan gilerrr)..
tengok-tengok dia conteng pasal kerja dia, pasal pakej wedding la.. 
macam-macam la... nana ternampak la satu page yang menarik minat nana la... 
cerita cinta dia...dengan si chenta.. ( aku ler tu.... ) 
bukan masa kami bercinta, tapi dia mula-mula nak ngorat nana...
adui..... rasa macam 
oh.. ah.. ye ke?? eh.. kenape??
macam-macam perasaan ada....
adiu.. tak sangka dia boleh tulis cerita apa yang dia rasa, 
masa mula-mula kenal nana... adui.. tak sangka no...
gatai beno baik beno tunang aku ni haaa... hohoho..... 
tapi serius terharu bila dia tulis "aku tersangat cintakan Nana"
*muka bangga sekejap*
OMG... camne u boleh cinta kat i?? 
u tak luah lagi kat i kan.. kan.. hahaha...
nana rasa macam adui..
malunya aku *sambil senyum kambing*
hahaha.... mujur dah jadi tunang.. kalu tak, maunya nana bahan incik tunang nanti... hahahaha...
adui.. mati la nana kalau dia tahu nana bocorkan rahsianya di blog.. kih3..
sorry baby.. I LOVE YOU SO MUCH...

p/s: mana ada orang tulis dalam buku lagi zaman sekarang... kuno oldskol betol la tunang aku nih.

4 comments:

nuraitul said...

yang old skool tue la yg valuable nana..lg2 klu dia tulis pkai pen..xleh pdam2 da..btul2 luahan hati..bukan copy paste pnya..

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-tengok-seriussumpah-lawak.html

maria_m0hamadiah said...

alahai.. sweet dangat. makcik jadi terjeles nih..:)

putri noor syamimi said...

oldkool itu kool~
hehe.
comel ape!
bukan senang nak jumpe lelaki tulis diari pasal perasaan. :P