Tuesday, February 22, 2011

Dapatkan magz Dara dan Intrend sekarang!!!

Assalamualaikum... 

hi korang..
kembali bersiaran bila tak de kerja nak buat di office kan...
mula la mencari isu apa yang nak di bebelkan... 
actually nana baru je beli majalan Dara dan Intrend untuk edisi Mac 2011... 
kenape dan kenape??? 

First:
DARA

Ceritera cinta nana ada kat dalam..... hahaha.... 
tak de la besar mana ceritanya tapi at least rasa bertuah la kan...
nanti dah ada anak cucu, boleh la tunjuk kat diorang my love story.. 
mana tahu nanti dah lupa ceritanya macam mana.. kan..kan....

Second:

INTREND

Kawan-kawan nana punya blog ada kat dalam ni.... 
ade sikit la gambo nana.. haha.. (tumpang sekali)
yang photoshoot kat putrajaya hari tu... kecik jek.. 
korang kene zoom in 120% yer... hahaha
Ada blog yanny, ami, cik epal, shea, maria, yana dan adik dia jugak ;)
Tahniah kawan-kawan.. bangga dengan korang :)

6 comments:

NikiSa IzAS said...

Congrats nana..u all sgt bertuah k..^_^

chenta nana said...

nikisa @ tenkiu babe :)

ieza said...

wah..tahniah nana

Ami Schaheera said...

congrats nana kluar Dara! :D

MNJ said...

macam pernah tengok la gambar ni...


Babah

chenta nana said...

ieza @ tenkiuuu

ami@ u pun apa kurangnya.. congrats tau...

babah @ hahaha.. gambo babah laaaaa