Wednesday, February 16, 2011

Bandung Day 3 - Shopping dasyat punyaa

 Assalamualaikum..... 

hi korang..... ni update kali ke berapa nana pun dah lupa.... hari ke 3 di bandung... kami bangun awal gila coz nak shopping di outlets area jalan dago dan jalan riau...
kat sini memang famous amos la dengan outlet..
baju original tapi harga murah tahap naga....

jom layan video muka buruk nana :p
video

muka excited dapat shopping :)
with my fiance :)




then kami ke heritage. kat sini antara aoutlet yang popular jugak la...



i love bandung... :)



buat macam ala-ala di luar negara la konon kan.. hampeh betol aku ni...... ngeh... :)
then kami ke secret... sangat best :)

serius penat sangat-sangat. mt tunang ajak pergi massage. kononnya di bandung terbaik la kalau massage. so, nana ikutkan aja.. orang nak belanja kan... lalala
tunggu turn nak massage
x

f

serius best gila diorang massage... 2 jam kami massage macam tak hengat je kan... tertido-tido kami kat sana.. hahaha. sangat superb.....

4 comments:

kaizen said...

kak nana, mne entry jmpe Fatin Liyana??

chenta nana said...

ade kat entry paris van java tu...

Anonymous said...

Cik nana...kalau nak p pasar baru...hotel mane yg paling dekat + murah yek? cik nana dok mane sepanjang kat bandung? huhu...nak tips nih :) TQ!

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.