Wednesday, February 16, 2011

Bandung Day 2- Dinner :)

Assalamualaikum... 

terpaksa buat banyak part untuk satu hari ke satu hari... 
takot korang pening pulak tengok gambo banyak-banyak sangat kan.... 
dah satu hari kesana sini... last entry untuk hari kedua....pergi dinner...
ni part yang paling best pagi budak gemok macam kami ni kan....

muka Happy giler dapat makan....
tunang saya ni peminat setia Fatin Liyana... tapi i tak jeles ok.. coz i pun minat fatin liyana
korang pernah tengok tak iklan keropok mony?? hahaha.. kat bandung pun ada tau... hahaha
fresh orange dengan soda gembira...
tak tahu name ape makanan ni...
Nasi goreng cina :)

sebelum habis, saksikan my video.... sangat buruk muka ku ok!!!
video

ni video masa kitaorang on da way nak balik.. kene jalan kaki dik nong...
takde teksi.. sedey.... lenguh kaki ni haaaa.... 
tu la.. gatai sangat duk lepak lama-lama kat kedai tuh...
geram!!!
video

1 comment:

dinas said...

sy pon nk sgt g bandung :)