Tuesday, January 4, 2011

Selamat Tahun Baru... :)

Tahun ni pelik bebenor sambutan new year nana... tepi jalan sudeee... hahaha... actually after photoshoot yang bulu2 mata bagai tu... dah lewat sampai rumah.. then penat tak hilang lagi..
So, malas la nak keluar mana-mana..
Then my fiance ajak makan... kami dengan Lana sekali pergi makan steamboat di area mana, nana pun tak tahu.. tapi yang pasti diorang cakap sangat sedap ok.....
dah sampai sana, makan punya tak ingat...pukul 11 lebih baru la nak balik.. 
kedai pun nak tutup.... sedang elok nak balik, ade la bunga api bagai kan...
dah tahun baru.. kami pun park kete tepi jalan..... 
tengok la pam kepong kepam.. ( bunyi bunga api ) hahahaha

nana tak tahu samaada my fiance ni sabotaj lana ke ape... bila bergambo dengan lana je, mesti gambo blur kan.... Lana, u sebat je bontot si halmus ni yer... lalalala




tadaaa.. ni je la new year kami... actually bukan sambutan yang penting.. yang penting, niat dan nawaitu kita.... untuk tahun baru ni ya... selamat beramal... :p

4 comments:

nuraitul said...

nana sgt comel !!

chenta nana photography said...

tenkiu cayunk... u pun sama la.. :)

Lana said...

kesian betul gambar lana blur blur.. bengong shah!!

chenta nana photography said...

lana@ marah dia sekarang !!!