Tuesday, January 4, 2011

Scarflets & Bloggers

Syukur alhamdulillah.. akhirnya projek Gadis dan blogger berjalan dengan lancar.... Pada 2 hb disember, di putrajaya... even nana dan crew sampai lewat.. actually kami sesat... hoho... model yang sampai dulu tapi syukur la... diorang chill je kan... antara 9 orang, 3 nana dah jumpa.. lyna kamal, shea rasol & jezmine... yang lain baru first time.... serius first time jumpa nana memang agak cuak, kaku dan macam-macam perasaan la... segan pun lagi la kan... gila tak segan.. i jumpa blogger yang femes amos kot......
mostly orang kat malaysia ni baca blog diorang dan tengok la followers diorang... 
mau tak beribu-ribu lemon ok....
then bila dah tengok diorang sangat-sangat ramah... nana pun dah mula waaaaa... 
i suka diorang ni.... sangat terbaik..... thanks jugak kat babah, (MNJ), chal, jais dan my baby... 
(Halmus Rihzan).. tanpa meraka tak menjadi la photoshoot kali ini.. 
nak harapkan nana, klik2 je la.. ISO ke mana... mana ke mana ok....

jom kita kenal sorang demi sorang  :

Maria : orang yang tersangat ceria ok.... suka gila tengok dia.. (bukan ku lesbo ok )
jezmine : I mmg dah minat dia punya fesyen dah lama... 
ami : OMG.... first i ingat dia pendiam but bila dah kenal... terbaik...
Yana: ololo... i suka bila shoot lompat2 ok.... tinggi kot dia melompat.. comel je..
Fira : Sangat2 sweet... babah sangat suka shoot dia... dengan fesyen tudung dia.. perghhh
moon: ni blogger femes ni... cik epal.. takkan korang tak kenal.. Sape tak kenal, nana sebat bontot...
Shea : owh... this gurl... walawe... sweet lerrrr.....
Yanny : i malu nak tegur dia mula-mula.. buat bila dah kenal.. geram dengan suara dia yang comel...
lyna : tak nak cite yang ni boleh??? hahaha... i kenal dia dah setahun lebih.. love her lah.. :)

Ada lagi yang tak dapat dtg...  :(
Credit to  : Halmus Rihzan
nana cam katak kembong ok...
sangat sweettttt

idea babah (mnj)

first Shot.. :)

Alhamdulillah... syukur... hope next time kita boleh shoot lagi ya korang... sayang korang semua la......
*hug and kisses *

7 comments:

Ami Schaheera said...

hehehehe best2! thanks nana jemput saya okay :)) korang semua memang best!

Maria Elena (Zarul) said...

sukaaaaaaa!!!!
best sgt photoshoot with you and MNJ crew!! sangat fun!!
heeeee.. hope to have fun again with you guys!! =D
sayannnggg nana! =D

cik EPAL said...

pasni kita shoot lah lagi. hehe =)

petisuara said...

suka gila!!!lepas ni jom shoot lg..mesti lagi meria..mari peluk cium!!

petisuara said...

alahai sukanye lah semua gmba..nana thanx sgt sbb ajak tau..mari peluk cium ramai2

nasazfrog... said...

perghh cantik sume gambar2 tu.. sumenye pun comel2 belaka... :)

chenta nana photography said...

tenkiu korang semua... love yaa :)