Saturday, January 8, 2011

Jom kawen sekarang :)

Erk.... Wah... tengok title pun dah seram kan... actually nak promote pakej wedding untuk tahun baru ni... sangat murah ok... kiranya berbaloi-baloi..
macam nak kawen hari ni jugak.. lalalala...
ni pakej untuk wedding... so korang boleh pilih yang mana ikut kemampuan ya :)
ni pulak pakej untuk bertunang dan pre-wedding... actually untuk event lain pun kami ada jugak la buat... post wedding, konvo or shoot for fun... so.. kalau korang berminat, boleh je contact no kat ats ni.. or no :

Halmus Rihzan : 0192770944
Facebook: Halmus Rihzan 

kalau malu nak contact dia, boleh contact nana...

Chenta Nana : 0199080148
Facebook : Chenta Nana
BBM: 21BE9A78

P/s: tolong jangan nak main-main, gatal tangan nak call untuk mengatal or anything yang bodoh, kalau buat jugak, tahu la ape yang nana akan buat!!

5 comments:

tehateha said...

wahhhh....best2.....law bley nk kawen skunk gak....tpi calon lak tade....hahaha....akak kn ecarikkn 1 larh...hahaha...:D

chenta nana photography said...

teha@ aiyark.. camne ni.. akak pun tak kawen lagi... hahaha...

CiK PuaN NeTTY said...

area mane ni ye?

Aliesya♥Amani said...

alah...sy lmbt lg kawen...hikhik

chenta nana photography said...

cik Puan netty @ semua kawasan di malaysia kami akan pergi.....

Aliesya @ hahaha.... booking awal2 if nak kawen nanti tau...