Tuesday, January 4, 2011

i love everything about Bangkok :)

Wah.... berangan dah sampai Bangkok nih... argh... jeles la.... Last week Auntie, babah, aida pergi bangkok... mujur my tunang tak pergi kan... kalau tak, pokai la dia nana pesan beli ni, beli tu... lalalala.... then nana kebetulan khamis dan jumaat, nana tidur di rumah aida... waahhh... my tunang bagitahu diorang shopping sakan kat sana coz barang kat sana tersangat la murah.. lebih-lebih lagi kalau make up... eerrrrgh..... 


Ni antara barang yang Auntie, babah dan aida bagi... termasuk fiance jugak :)
bag :)
comel kan :)
Mac Palette :)
Brush Set :)
Manik ni ada kat sana je tau...

Ok... Nana memang tak sabar nak pergi sana even tak de la jauh sangat kan....huwaaaa..... kene simpan duit dari sekarang nih... cayok3 nana.... :)

1 comment:

Aliesya♥Amani said...

bag pink tue comel la cik nana...=)