Saturday, January 8, 2011

Eye Lashes Promo ( Fatin Liyana )

Alhamdulillah...
Tu je yang mampu nana ucapkan bila photoshoot yang nana organize berjaya. Ni antara model pertama yang di shoot.. even sekejap je dapat shoot fatin coz dia rushing ke putrajaya tapi  fatin memang terbaik.... Dan sumpah dia sangat cantik.. pergh...... :0 ( bukan ayat bodek ok.. ) Thanks jugak pada Datin, fatin punya bff... sangat-sangat sporting dan frenly..... suka la korang berdua... nanti nana upload gambo datin lak...










Photog : Halmus Rihzan, Babah ( MNJ), Chal & Jais
Organised By : Chenta Nana
Mua: Dek lin

antara koleksi gambar yang nana curik dari my tunang dan few gambar dari babah.... malas nak mengedit gambar.. hehehe..... hope fatin enjoy dengan photoshoot kali ni.. insyaallah next time kita shoot lagi ya cayunk.. :)

5 comments:

tehateha said...

waaa....cantek2 r model2 muslimah skunk....suke2...hehe..

NADDY KZAMAN said...

nana, cantik la the colours combination..ur pictures were awesome!! keep it up ya!

chenta nana photography said...

teha@ tu la... pandai diorang berfesyen kan... nana pun suka...

naddy @ tenkiu cayunk....

Mar said...

photoshoot terbaik dtmbah dgn model yg mmg cntik,.

sarah said...

cun..!!!!! ^^