Saturday, December 18, 2010

kenape cantik sangat????

 Sorry sangat-sangat coz lama tak update blog.. dah bersawang dah blog nana ni haa.... 
owh pelizzzzz..... lembab dan sangat kusam blog ku ini... 
now nana sangat busy dengan belajar make up sana sini.... 
bukan niat di hati nak jadi make up artis macam kak saidatunisa ke, aleng ke, nurul sukor ke... 
tak de niat pun.... just untuk kepuasan je..... wah.. so girly ok.....
okeh.... nak story mory la....
*gerak-gerak jari*...

Actually sekarang my fiance sangat-sangat la busy dengan photoshoot sana sini, 
job wedding and banyak lagi la.. kesian tunangnya disini terabai ok.. 
*lap air mata*
dan  perancangan awal nana nak masuk kelas make.. bukan nak masuk la.. dah masuk dah pun make up class.. habis la muka sapa nak conteng lepas ni kan...
sape-sape sudi untuk muka dicontengkan.. boleh la pm nana yek.. hahaha
nana dah join basic class untuk make up... tapi sekarang nana more to make up art la...
yang conteng-conteng muka camni.....
.nanti senang la my fiance, tak susah nak cari make up artis lain kan.....
ni antara pic photoshoot last week..ramai jugak photog yang hire dia ni... nama dia Dek lin... nana suka la make up dia.. sangat-sangat unik la... 
. ada few gambar yang nana suka, so nana curik dari fb my fiance.... 
ku yakin dia takkan saman ku kerana mencurik gambonye... lalalala....
.



ni antara talent yang hadir.. wewin.... (nama kat fb dia panjang sangat ok).. nana ade view jugak la gambo-gambo di fb dia.. pergh.. memang menarik dan meletops jugak la gamba model ni.... :)



Model ni nama leeya deen... model yang glamer jugak di kalangan photog coz dia pandai pose dan tahu apa yang photog nak... serius sangat best dia ni.....
ni je gambar yang sempat nana ambil la dari my fiance.. so kalau korang berminat nak shoot dengan dia untuk fashion shoot ke, gedikss shoot ke..korang boleh contact dia di:

FACEBOOK: Halmus rihzan
CALL: 0192770944
alamak.. terpromote sudaaa... hahaha... ok la korang.. will be back ok.. muah3...

4 comments:

Dang Intan Duka said...

hye..
if wat tuk wedding bleh gak ker??

chenta nana photography said...

Dang intan @yunk... boleh.. dia memang biasa dengan shoot wedding.. bila free je dia shoot model... :)

cik EPAL said...

cantiknyaaa! nak jugak =)

Anonymous said...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David